Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει καταθέσει πρόταση στη Monaco για την απόκτηση του Nene.  Για το φημολογούμενο «φλερτ» της ομάδας του Πειραιά με τον Βραζιλιάνο αριστερό χαφ σήμερα έκανε λόγο η γαλλική ιστοσελίδα, Europe1.fr.

Το εν λόγω δημοσίευμα ανέφερε ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας  έχουν κάνει επίσημη κρούση στην ομάδα του Πριγκιπάτου, προσφέροντας 6 εκατ. ευρώ, προκειμένου να κάνουν δικό τους τον 28χρονο άσο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Nene δε θα είχε κανένα πρόβλημα να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα», καθώς έχει διαμηνύσει στους διοικούντες του γαλλικού συλλόγου ότι επιθυμεί να αλλάξει ποδοσφαιρική «στέγη».

Στέλνουν Obinna στον Ολυμπιακό

Στον Ολυμπιακό στέλνει τον Victor Nsofor Obinna με δημοσίευμα της η «Gazzetta dello Sport».  Στο σχετικό της άρθρο η ιταλική εφημερίδα αναφέρει ότι ο Νιγηριανός επιθετικός των πρωταθλητών προτιμάει να μεταπηδήσει στην ομάδα του Πειραιά, και όχι στη Napoli, η οποία επίσης έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.
Το κόστος της μετεγγραφής του 22χρονου φορ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2012 με τους «νερατζούρι» υπολογίζεται στα 5 εκατ. ευρώ.

Βέβαια η ομάδα του Mourinho δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού τον διεθνή στράικερ, ο οποίος την περσινή σεζόν είχε 9 συμμετοχές στο Campionato, σημειώνοντας ένα γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ελπίδες για Ledesma

Ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό κάνει ο Cristian Ledesma, προκειμένου να δώσει το «παρών» στην κρίσιμη αναμέτρηση με την Slovan Bratislava, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού σήμερα το απόγευμα, μάλιστα, έδωσε ελπίδες στον Temuri Ketsbaia ότι μπορεί να τον υπολογίζει, εν όψει της αναμέτρησης της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα ο «λύκος» ακολούθησε μέρος του προγράμματος, δείχνοντας ότι συνέρχεται σιγά σιγά από τη λοίμωξη του αναπνευστικού που τον ταλαιπωρεί.

Πάντως το αν θα καταφέρει ο Ledesma να βοηθήσει τους νταμπλούχους Ελλάδας στο παιχνίδι της Τετάρτης θα ξεκαθαρίστει στην αυριανή προπόνηση (19:30). Από εκεί και πέρα, ο Τόροσίδης ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.

(Πρώτη καταχώρηση: 26 Ιουλίου 2009, 18:15)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης