Κακοδαιμονίας συνέχεια στον Ολυμπιακό, καθώς στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Temuri Ketsbaia προστέθηκε και αυτό με τον Cristian Ledesma.

Συγκεκριμένα ο Αργεντινός μέσος της ομάδας του Πειραιά παρουσίασε λοίμωξη του αναπνευστικού, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στον αγώνα με την Slovan Bratislava, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, να θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως μετά τη διάγνωση του γιατρού της ομάδας, Γιάννη Αναγνωστόπουλου χορηγήθηκε στον «λύκο» φαρμακευτική αγωγή, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται κρίσιμες σχετικά με το αν θα καταφέρει να αγωνιστεί στο πρώτο αγώνα με τη Slovan στη Bratislava.

«Παρέλαση» επιθετικών και πάλι για τον Θρύλο

Είναι δεδομένο ότι οι καλοκαιρινοί μήνες, είναι η χαρά των αθλητικών συντακτών. Όποιοι παίκτες μένουν ελεύθεροι από το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα, ενδιαφέρουν αυτόματα τις ελληνικές ομάδες.

Στον Ολυμπιακό, όμως, αυτή τη φορά, η ανάγκη απόκτησης επιθετικού μετά τον τραυματισμό και την εγχείρηση του Ντάρμπισιρ, είναι επιτακτική.
Μπομπό, λένε οι μεν, όνομα αεροδρομίου, λένε οι δε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η περίπτωση του Βραζιλιάνου της Μπεσίκτας, είναι γνωστό ότι απασχολεί τους υπεύθυνους της πειραιώτικης ΠΑΕ. Ωστόσο, οι απαιτήσεις των Τούρκων έχουν προκαλέσει στασιμότητα.

Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για… πιο βαρβάτο όνομα, όπως αυτό του Χούλιο Κρουζ ή ακόμη και του Λούκα Τόνι.

Δεδομένο είναι ότι στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας έχει πέσει σιγή ασυρμάτου και δεν είναι λίγοι εκείνοι που συγκρίνουν το φετινό καλοκαίρι με εκείνο του 2004, όταν ξαφνικά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, έφερε στο λιμάνι τον Ριβάλτνο, χωρίς να έχει ακουστεί πριν το όνομά του.


Ετοιμάζει νέα πρόταση για Gonzalez ο Ολυμπιακός

Εξελίξεις στο υπόθεση του Mark Gonzalez θα υπάρξουν σύμφωνα με πληροφορίες την ερχόμενη εβδομάδα. Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται προσεγγίσουν ξανά τη Real Betis με μία πρόταση τεσσάρων εκατομμυρίων. Δηλαδή αυξημένη, κατά ένα εκατομμύριο από την πρώτη που κατέθεσαν και, η οποία απορρίφθηκε από το σύλλογο της Ανδαλουσίας.

Σε αυτό το σημείο βέβαια θα πρέπει να σημειώσουμε ότι υπάρχει ενδεχόμενο η Betis να αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στην Primera Division, παρά τον υποβιβασμό της στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Κι αυτό γιατί «νεοφώτιστη» Xerez  φέρεται να εμπλέκεται σε οικονομικό σκάνδαλο, με αποτέλεσμα το μέλλον της είναι αβέβαιο. Σε περίπτωση λοιπόν που η Betis αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στην Primera Division, τότε οι Ανδαλουσιανοί πολύ δύσκολα θα παραχωρήσουν τον Χιλιανό ποδοσφαιριστή τους.

Εν τω μεταξύ τη Δευτέρα θα συναντηθούν ξανά ο Σωκράτης Κόκκαλης και ο Πέτρος Μαρινάκης. Οι δύο άνδρες θα μιλήσουν για την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου και τις όποιες λεπτομέρειες πρέπει να ρυθμιστούν, προκειμένου να μπει ο εφοπλιστής στον χώρο του ποδοσφαίρου.

(Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο 25 Ιουλίου 2009, 14:06) 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης