Δ.Κ

«Με αποκάλεσε προδότη, μπουμπούκο και προσέβαλε και την Ευγενία. Όπου τον βρίσκω θα τον βαράω. Θα τον φτάσω μέχρι το Γκουαντάναμο και μόνο αν μου ζητήσει γονυπετής συγγνώμη θα τον αφήσω σε ησυχία» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για την κόντρα του και το επεισόδιο στην Ολομέλεια με τον αρχηγό των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παναγιώτη Καμμένο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το που ανέβηκε στο βήμα ο Πάνος Καμμένος, ο Άδωνις Γεωργιάδης άρχισε από τα ορεινά έδρανα να του κουνάει χαρτιά και να τον ρωτάει, αν το σκάφος με νηολόγιο Παρθένους Νήσους είναι δικό του. Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας γελούσαν με αποτέλεσμα ο αρχηγός των ΑΝ.ΕΛ να διακόψει την ομιλία και να πάρει τους βουλευτές του και να βγουν από την αίθουσα.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ο Άδωνις Γεωργιάδης έπιανε και τα μαλλιά του ,όχι για να τα ξεριζώσει αλλά για να δείξει στον Καμμένο ότι αυτός δεν τα βάφει.

«Α,ρε Άδωνι ,τι του κάνεις του Καμμένου; Τελικά δεν μασάς τίποτα ,έμπλεξε για τα καλά ο Πάνος με σένα τον θεότρελο» του είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ,κάνοντας τον Άδωνι τρισευτυχισμένο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης