Τα χρήματα της Αλ Γκαράφα (1,5 εκατ. ευρώ) για έξι μήνες ήταν ικανά να στείλουν στο Κατάρ τον Τζιμπρίλ Σισέ, αλλά, όπως φαίνεται, αυτή η… σχέση δεν θα μακροημερεύσει.

«Αν επιστρέψω κάποια μέρα στη Γαλλία, θα είναι για να παίξω στη μεγάλη κατηγορία. Θα ήταν όνειρο για μένα να ξαναπαίξω στη Μαρσέιγ, αλλά υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορεί να κρατήσουν αυτό το ενδεχόμενο σε επίπεδα… ονείρου» τόνισε ο Γάλλος επιθετικός και πρόσθεσε: «Θα ήθελα να παίξω στις ΗΠΑ. Θα μου άρεσε η εμπειρία να αγωνιστώ εκεί και ξέρω πως έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις. Όμως, πιθανότατα αυτό δεν θα γίνει την επόμενη σεζόν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, δεν έκρυψε τη φιλοδοξία να αγωνιστεί ξανά με το εθνόσημο. «Η Εθνική Γαλλίας είναι στην καρδιά μου. Κι όσο αγαπώ αυτήν την ομάδα, μπορούν να με υπολογίζουν. Αν είμαι σε καλή ομάδα και κάνω καλή δουλειά, είναι πιθανό να κληθώ στο Μουντιάλ του 2014. Μία από τις μεγαλύτερες αρετές μου είναι να μην τα παρατάω ποτέ. Όταν έχω έναν στόχο στο μυαλό μου, κάνω τα πάντα για να τον πετύχω» είπε ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού.

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης