Επικίνδυνους τριγμούς έχει υποστεί η προπονητική καρέκλα του Γιώργου Δώνη στον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας τεχνικός, μετά τη χθεσινή ήττα (2-0) από τον Αστέρα Τρίπολης και τον αποκλεισμό των «ασπρόμαυρων» από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, βρίσκεται σε αρκετά δύσκολη θέση, καθώς φήμες θέλουν τον Ιβάν Σαββίδη να προχωρά στη λύση της μεταξύ τους συνεργασίας ακόμη και μέσα στη διάρκεια της σημερινής ημέρας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος του «δικεφάλου» του Βορρά φέρεται να έχει δώσει τη σχετική εντολή στον Γκέρμαν Τσιστιακόφ να προχωρήσει τις συζητήσεις για την απόλυση του Έλληνα τεχνικού.

Όπως προαναφέραμε, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι έντονα δυσαρεστημένοι από την εμφάνιση της ομάδας στο «Θ. Κολοκοτρώνης», που είχε ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό της από τον τελικό.

Έτσι κάποιοι από τον «δικέφαλο» του Βορρά υποστηρίζουν πως για να μη χαθεί μετά το Κύπελλο και ο στόχος της πρώτης θέσης στα play offs που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League είναι αναγκαίο ένα «ηλεκτροσόκ», που στην προκειμένου περίπτωση είναι να δει την πόρτα της εξόδου ο Δώνης.

Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο… εκλεκτός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενδέχεται να είναι ο αντικαταστάτης του Δώνη στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Ο παλαίμαχος παίκτης του Ηρακλής που εδώ και αρκετά χρόνια κάθεται στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ αποτελεί τον εκλεκτό των ανθρώπων του δικεφάλου του Βορρά και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες και ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να άναψε το πράσινο φως για την περίπτωση του. Πλέον μένει να δούμε αν το «φλερτ»των δύο πλευρών θα καταλήξει σε… γάμο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιοβάνοβιτς πριν από μερικές ώρες στέφθηκε και τυπικά πρωταθλητής Κύπρου με τους «κυανοκίτρινους» μετά τη νίκη της Ομόνοιας επί της Ανόρθωσης, ενώ την περυσινή σεζόν είχε οδηγήσει τον «Θρύλο» στις οκτώ καλύτερες ομάδας του Τσάμπιονς Λιγκ.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης