Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «γάμου» ολοκληρώθηκε σήμερα, καθώς η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του Juan Carlos Blengio με τη μορφή δανεισμού από την Tigre.

Ο 29χρονος Αργεντινός αμυντικός το πρωί υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως επισκέφτηκε τα γραφεία της ομάδας του Περιστερίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο δανεισμό του από τη μεξικάνικη ομάδα υπάρχει και οψιόν αγοράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του στον Ατρόμητο Blengio δήλωσε στο επίσημο site του συλλόγου: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που υπέγραψα στον Ατρόμητο και περιμένω με ανυπομονησία να πάρω μέρος στην προπόνηση και να γνωρίσω τους νέους συμπαίκτες και τον προπονητή μου. Ο Ατρόμητος είναι ομάδα που δουλεύει άκρως επαγγελματικά και τώρα που είδα από κοντά τις εγκαταστάσεις και τον τρόπο λειτουργίας διαπίστωσα ότι είναι μεγάλο σωματείο και σημαντικό, το οποίο διαθέτει μεγάλη δυναμική.

Η πρώτη στιγμή μου στην Ελλάδα ήταν η θερμή υποδοχή που μου επεφύλαξαν οι φίλαθλοι. Τους ευχαριστώ πολύ και να ξέρουν ότι μου δίνουν τη δύναμη για να συνεχίσω. Το ευχάριστο για μένα είναι επίσης το γεγονός ότι έχω κοντά μου ανθρώπους που θα με βάλουν γρήγορα στο κλίμα της ομάδας καθώς είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που βγαίνω εκτός Αργεντινής. Οι ίδιοι άνθρωποι θα με βοηθήσουν να έρθουν η γυναίκα μου και τα παιδιά μου για να νιώσω ακόμη καλύτερος και πιο δυνατός. Επίσης είναι πολύ σημαντικό ότι αγωνίζονται στον Ατρόμητο τέσσερις συμπατριώτες μου. Θα είμαι ο παίκτης που θα παλεύει, αυτός που θα δίνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο και τη δύναμη του για το καλό της ομάδας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης