Χωρίς να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα δημοσιεύματα που τον θέλουν μπλεγμένο σε ερωτικά σκάνδαλα, ο Silvio Berlusconi δήλωσε σήμερα ότι «δεν είναι άγιος».

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στα εγκαίνια του εργοταξίου που θα συνδέει την Brescia με το Μιλάνο, ο Ιταλός πρωθυπουργός είπε ότι είναι αποφασισμένος να κυβερνήσει μέχρι να εκπνεύσει η θητεία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για την πρώτη δημόσια αντίδραση του «Cavaliere» στην ενέργεια του ιταλικού περιοδικού L’ Espresso να δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα του, αποσπάσματα ενός διαλόγου που φέρεται να έγινε ανάμεσα στον ίδιο και την Patricia d’ Addario, τη συνοδό πολυτελείας που το έχει βάλει σκοπό να βγάλει όλα τα άπλυτα του Ιταλού πρωθυπουργού στη φόρα.

Σήμερα η La Repubblica, η οποία ανήκει στον ίδιο εκδοτικό όμιλο με τη L’ Espresso, αναδημοσίευσε το επίμαχο υλικό στην ιστοσελίδα της. Παράλληλα, σήμερα το ηλεκτρονικό περιοδικό ανακοίνωσε ότι προσέφυγε κατά του Berlusconi στη δικαιοσύνη κατηγορώντας τον για συκοφαντική δυσφήμιση, για κατάχρηση εξουσίας και για παραβίαση των κανόνων της αγοράς, διότι ο Ιταλός πρωθυπουργός κατηγόρησε τη La Repubblica για «ανατρεπτική επίθεση» και κάλεσε τους βιομήχανους να μη διαφημίζονται σε αυτήν.

Το επίμαχο video:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης