Για δεύτερη φορά ο επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς και η αδελφή του Νότα μετήχθησαν το πρωί στο Εφετείο, με χειροπέδες στα χέρια για να δικαστούν σχετικά με τη μη καταβολή ΦΠΑ ύψους 1,2 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, ούτε σήμερα, διεξήχθη η δίκη τους, καθώς η συνεδρίαση του δικαστηρίου διεκόπη, λόγω τηλεφωνήματος για βόμβα και τελικά αναβλήθηκε για τις 11 Οκτωβρίου 2013.

Ο προφυλακισμένος επιχειρηματίας πάντως, πρόκειται να ξανακαθίσει στο εδώλιο σε δύο μήνες, αφού για τον Ιούνιο του 2013 έχει ήδη προσδιοριστεί να εκδικασθεί και δεύτερη δικογραφία για μη καταβολή ΦΠΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος πάντως, εμφανίζεται έτοιμος να διαθέσει στο δημόσιο την ακίνητη περιουσία του προκειμένου να εξοφλήσει τα χρέη του και να αφεθεί ελεύθερος. «Είτε χρωστάει είτε δεν χρωστάει η εταιρεία μου, με συνεχείς προτάσεις μου προς την Εφορία ζητώ να της εκχωρήσω όλη την ακίνητη περιουσία μου, ατομική και των εταιρειών μου, που υπερκαλύπτει τα πάντα. Παρ’ όλα αυτά, δεν γίνεται τίποτα προς αυτή την κατεύθυνση», έχει στο παρελθόν δηλώσει ο Λάκης Γαβαλάς ο οποίος το μεσημέρι επέστρεψε και πάλι στη φυλακή.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης