Με γκολ των Μπερμπάτοφ στο 43’ με πέναλτι και Αθανασιάδη στο 74’ ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 της Βέροιας στην Τούμπα σε παιχνίδι για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Η Βέροια ισοφάρισε προσωρινά στο 65’ με τον Μαγέφσκι.

Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος δεν βρήκε τους χώρους που έψαχνε και έτσι δεν μπόρεσε να απειλήσει τη Βέροια όσο θα ήθελε. Από την άλλη, η «Βασίλισσα του Βορρά» προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα και στο 13’ ο Μαγιέφσκι απείλησε με σουτ. Ο ΠΑΟΚ απάντησε με ένα σουτ του Τζιόλη και μια κεφαλιά του Βίτορ δεν ανησύχησαν τον Καντιμοίρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά το σκορ άνοιξε προς το τέλος του πρώτου μέρους. Στο 42’ ο Σκόνδρας μπήκε στην περιοχή και δέχθηκε μαρκάρισμα από τον Όστοϊτς, με αποτέλεσμα να κερδίσει πέναλτι. Ο Μπερμπάτοφ ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε σημειώνοντας το 1-0.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Μακ στο 56’, όταν δεν πρόλαβε να πλασάρει απέναντι από τον Καντιμοίρη, στο τετ-α-τετ. Η Βέροια σε μία φάση που δεν… μύριζε γκολ ισοφάρισε! Στο 65’ ο Μελίσσας έκανε λανθασμένη έξοδο, ο Σκόνδρας γύρισε την μπάλα προς τα πίσω και από το μπέρδεμα, ο Μαγιέφσκι με προβολή σκόραρε σε κενή εστία, σημειώνοντας το 1-1.

Λίγο αργότερα ο Ζάιρο αστόχησε σε κενή εστία, ενώ τη… λύτρωση για τον ΠΑΟΚ έφερε ο Κλάους Αθανασιάδης, ο οποίος στο 74’, μετά από φάση διαρκείας, διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΑΟΚ – Βέροια 2-1 (Novasports 2)

Γκολ: 43′ πεν. Μπερμπάτοφ, 74′ Αθανασιάδης – 65′ Μαγέφσκι

Κίτρινες κάρτες: Αθανασιάδης, Κάτσε – Αμπντούν, Γεωργιάδης, Νάστος

Κόκκινες κάρτες:

ΠΑΟΚ (Ίγκορ Τούντορ):
Μελίσσας, Σκόνδρας, Βίτορ, Μαλεζάς (46′ Χαρίσης), Κοροβέσης, Τζιόλης, Κάτσε, Μακ (77′ Πέλκας), Μπερμπάτοφ, Ζάιρο (69′ Μυστακίδης), Αθανασιάδης.

Βέροια (Γιώργος Γεωργιάδης):
Καντιμοίρης, Μαλόν, Μαραγκός, Όστοϊτς, Νάστος (82′ Ξόμπλιος), Άρτσε, Σιόντης, Γεωργιάδης, Αμπντούν (46′ Νέτο), Μαγέφσκι, Κόλα (46′ Καϊκούτ).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης