Συνεχείς είναι οι διεργασίες για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού και τα σχέδια που επεξεργάζονται κυβέρνηση και «πράσινοι» για την κατασκευή του. Έτσι, μετά την πρωινή συνάντηση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρη Μπαλτάκο, θα επακολουθήσει και δεύτερη των δύο ανδρών στις 18:00 στο γραφείο του πρώτου στο Μαρούσι.

Το πρωί συνάντηση είχαν στη Βουλή ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Μπαλτάκος, με τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη και στελέχη της Κυβέρνησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποκλειστικό θέμα συζήτησης ήταν το σχέδιο της Πολιτείας για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Γουδή. Πολλά πράγματα δεν έγιναν γνωστά, παρά μόνο ότι η συζήτηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα, με τους εμπλεκόμενους φορείς να δείχνουν καλή διάθεση για να συνεργαστούν πάνω στο πλάνο που υπάρχει.

Οι εξελίξεις θα είναι άμεσες και θα υπάρχουν ακόμη πιο πολλά στοιχεία μετά τη συνάντηση που θα έχουν το απόγευμα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Κομίνη.

Μετά την επαφή των δύο ανδρών αναμένονται οι πρώτες ανακοινώσεις γύρω από το σχέδιο «Νέα Αθήνα», μέσα στο οποίο εντάσσεται και η κατασκευή του γηπέδου στο Γουδή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης