Από ένα βαθμό πρόσθεσαν στη συγκομιδή τους Ξάνθη και Ατρόμητος, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2, σε παιχνίδι για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Η ομάδα του Περιστερίου προηγήθηκε δύο φορές με τους Ούμπιντες (34’) και Λαζαρίδη (59’), ενώ οι ακρίτες απάντησαν με τους Καπετάνο (57’) και Νιέτο (74’).

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παιχνίδι με αρκετές φάσεις και απολογισμό τέσσερα γκολ, δύο για κάθε ομάδα έγινε στην Ξάνθη. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν τις πρώτες ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο ο Ατρόμητος ήταν αυτός που προηγήθηκε.

Για την Ξάνθη ο Νιέτο με σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γκορμπούνοφ, ενώ μέχρι το 25’ οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεσή τους. Στο 20’ ο Καπετάνος από κοντά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και δύο λεπτά μετά ο Ορφανίδης έκανε κακό κοντρόλ και απώλεσε την ευκαιρία να σκοράρει. Στη συνέχεια ο Καρυπίδης από καλή θέση σούταρε ψηλά, ενώ ο Ατρόμητος σκόραρε στο 34’.

Ο Ούμπιντες με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Τσέναμο, ο οποίος δεν μπορούσε να αντιδράσει και πέτυχε το 1-0 για την ομάδα του Περιστερίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο μέρος, η Ξάνθη ισοφάρισε. Στο 57’ ο Καπετάνος από κοντά πέτυχε το 1-1, μετά από εκτέλεση φάουλ του Λουσέρο και αμηχανία στην άμυνα του Ατρόμητου. Οι Περιστεριώτες όμως πήραν εκ νέου το προβάδισμα. Στο 59’ ο Ούμπιντες εκτέλεσε το φάουλ και ο Λαζαρίδης αμαρκάριστος με κεφαλιά σημείωσε το 2-1.

Η Ξάνθη προηδοποίησε στο 62’ με τον Γουάλας και στο 70’ με τον Καπετάνο και έφτασε στο τελικό σκορ στο 74’. Μετά την σέντρα του Λουσέρο, ο Νιέτο μέσα από την περιοχή νίκησε τον Γκορμπούνοφ και διαμόρφωσε το 2-2. Λίγο αργότερα, η Ξάνθη είχε την ευκαιρία να φύγει με το τρίποντο, όμως η κεφαλιά του Ούμπιντες μετά από εκτέλεση κόρνερ βρήκε στο δοκάρι της ομάδας του, ενώ ο Καπετάνος στην επαναφορά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Ξάνθη – Ατρόμητος 2-2 (Novasports 3)

Γκολ: 57’ Καπετάνος, 74′ Νιέτο – 34’ Ούμπιντες, 59’ Λαζαρίδης

Κίτρινες κάρτες:
Καρυπίδης – Γκορμπούνοφ, Μπρίτο, Μπιτόλο

Κόκκινες κάρτες:


Skoda Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου):
Τσέναμο, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Σολτάνι (72′ Τριάδης), Λουσέρο, Βασιλακάκης (80′ Ερέα), Νιέτο, Ορφανίδης (64′ Σκούρτης), Καπετάνος, Λισγάρας, Καρυπίδης.

Ατρόμητος (Τραϊανός Δέλλας):
Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Κούρος, Μπρίτο (90′ Στόιτσεφ), Ουσέρο, Ναπολεόνι, Ούμπιντες, Λε Ταλέκ (27′ Μπάλας), Μπίτολο, Λαζαρίδης, Πίτου Γκαρσία (76′ Γοδόι).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης