Η εποχή Γκας Πογέτ άρχισε, όπως λέει και το σλόγκαν που κοσμεί εδώ και μερικά 24ωρα το προφίλ της ΑΕΚ στο Facebook, και αυτό αποδεικνύεται εμπράκτως με τη νέα καθημερινότητα στα Σπάτα.

Ο Ουρουγουανός είναι αποφασισμένος να καλύψει τον χαμένο χρόνο, εκμεταλλευόμενος κυρίως τη διακοπή του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ετσι, αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις, πρωί-απόγευμα, για πρώτη φορά μετά την έναρξη της Super League.

Ο Πογέτ και οι συνεργάτες του θέλουν να πάρουν το 100% από τους παίκτες, φροντίζοντας παράλληλα να αξιολογήσουν την κατάσταση το συντομότερο δυνατό. Στο ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης θα δούμε κάποιες πρώτες ενδείξεις με αλλαγές που θα οφείλονται αφενός σε προπονητικές, αφετέρου σε αναγκαστικές επιλογές, λόγω του τραυματισμού (διάστρεμμα) του Πέτρου Μάνταλου.

Ο αρχηγός μένει έξω για 15 ημέρες κάτι που σημαίνει ότι θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος στις 22 Νοεμβρίου για το ταξίδι στην Κομοτηνή και το ματς με τον Πανθρακικό (11η αγωνιστική). Η ίδια αναμέτρηση τίθεται ως στόχος επιστροφής και για τον Ράφικ Τζεμπούρ ο οποίος θα έχει έως τότε συμπληρώσει τρεις μήνες απουσίας, μετά τον τραυματισμό του στην πρεμιέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οσον αφορά τον Μιχάλη Μπακάκη, παρότι οι αρχικές ενδείξεις έκαναν λόγω για ταχύτερη ανάρωση από το εξάμηνο που συνήθως απαιτείται για το σοβαρό πρόβλημά του (χιαστοί), τελικά θα ξεπεράσει το διάστημα αυτό, καθώς ο διεθνής μπακ είχε πάθε τη «ζημιά» στις 20 Μαϊου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης