Tεράστια είναι η δίψα των φιλάθλων της ΑΕΚ για τον τελικό Κυπέλλου, ο οποίος, ως γνωστόν, θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Οι τελευταίες επιτυχίες της «Ένωσης» σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, αλλά και όχι μόνο, έχουν ανοίξει την… όρεξη των οπαδών της ομάδας, που φιλοδοξούν απέναντι στον δικέφαλο του Βορρά να πανηγυρίσουν ακόμη μία κούπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χαρακτηριστικό της… κιτρινόμαυρης τρέλας για τα εισιτήρια του τελικού αποτελούν οι ουρές που σχηματίστηκαν το πρωί της Τρίτης έξω από τα εκδοτήρια από φίλους του συλλόγου.

Μάλιστα, ένας οπαδός της ΑΕΚ εμφανίστηκε στα εκδοτήρια που βρίσκονται κοντά στον σταθμό Ειρήνη του ΗΣΑΠ από το βράδυ της Δευτέρας (περίπου στις 21.00), έχοντας μαζί του και sleeping bag την ώρα που άλλοι έχουν επιστρατεύσει μαζί τους καρέκλες και τάβλι για την αναμονή.

Όλοι οι φίλαθλοι θα μπορούν να αγοράσουν έως 3 εισιτήρια ο καθένας, αναφέροντας το ονοματεπώνυμο και τον ΑΜΚΑ των αγοραστών των εισιτηρίων. Το εκδοτήριο θα λειτουργεί από τις 10.00 έως τις 17.00 για όσες μέρες χρειαστεί για να εξαντληθούν τα εισιτήρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
Θύρες 1, 35 : 10 ευρώ
Θύρες 2, 3, 4, 33, 34: 15 ευρώ
Θύρες 32, 5: 25 ευρώ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης