Με γκολ από τον Μπαλάφα στο 9’ και από τον Κάμπορα στο 60’ η Βέροια επικράτησε 2-0 του Πλατανιά στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Βέροια από το ξεκίνημα του αγώνα έδειξε την ανωτερότητά της και ξεκλείδωσε γρήγορα την άμυνα του Πλατανιά. Στο 9’ ο Ντουμίτρου σέντραρε από τα δεξιά και ο Σωτήρης Μπαλάφας από την μικρή περιοχή σκόραρε.

Στο 16’ η Βέροια έφτασε μια ανάσα από το δεύτερο γκολ όταν ο Ντουμίτρου επιχείρησε γυριστό σουτ, όμως ο Ολιμπά απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ, ενώ στο 31’ ο Κάμπορα έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Πλατανιά.

Ο Πλατανιάς στο δεύτερο μέρος ισορρόπησε το παιχνίδι, όμως η Βέροια δημιούργησε νέα ευκαιρία, με τον Ντουμίτρου στο 57’ να μην μπορεί να νικήσει τον Ολιμπά με κεφαλιά. Η ομάδα της Κρήτης απώλεσε σημαντική στιγμή για να ισοφαρίσει, με τον Μιλούνοβιτς στην επόμενη επίθεση. Αρχικά ο παίκτης του Πλατανιά δεν κατάφερε να νικήσει τον Καντιμοίρη, ενώ στη συνέχεια έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Βέροια καθάρισε το ματς με γκολ του Κάμπορα στο 60’, ενώ στο 75’ ο Γκόμες έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Καντιμοίρη! Μέχρι το τέλος παρέμεινε το 2-0 και η Βέροια πανηγύρισε τη νίκη.

Βέροια – Πλατανιάς 2-0 (Novasports 3)

Γκολ: 9’ Μπαλάφας, 60′ Κάμπορα

Κίτρινες κάρτες: Βέρτζος – Τετέ, Ζαραδούκας

Κόκκινες κάρτες:

Βέροια (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Βέρτζος (69′ Όστοϊτς), Καλί, Αμαραντίδης, Μπαλάφας, Βάσκες (65΄Βεργώνης), Καλτσάς, Ντουμίτρου, Μπαργκάν (60′ Μπεν), Τζινάρ, Κάμπορα.

Πλατανιάς (Χριστόπουλος): Ολιμπά, Αποστολόπουλος (65′ Γιακουμάκης), Δημήτρης, Μπανανά, Μαχαμάτ, Ζαραδούκας, Φιγκέιρα (50′ Τσουράκης), Τετέ, Μιλούνοβιτς (75′ Γκόμες), Κουλιμπαλί, Τόρες.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης