Με γκολ των δύο κεντρικών της αμυντικών, η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε την Τετάρτη παλικαρίσια πρόκριση για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ μέσα στο «Στάμφορντ Μπριζ».

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Μπλαν απέσπασε ισοπαλία 2-2 στην παράταση από την Τσέλσι και κατέκτησε το πολυπόθητο εισιτήριο για τους «8» της διοργάνωσης, παίρνοντας παράλληλα εκδίκηση για τον περυσινό αποκλεισμό από τους «μπλε». Η κανονική διάρκεια του αγώνα στο Λονδίνο έληξε 1-1, όσο δηλαδή είχε λήξει και το πρώτο παιχνίδι στο Παρίσι, κι έτσι το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο έξτρα αγωνιστικό μισάωρο οι Λονδρέζοι προηγήθηκαν στο 96′, χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Αζάρ, μετά την παράβαση στην οποία υπέπεσε ο Τιάγκο Σίλβα. Εν τούτοις, η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ. Κι αυτό γιατί ο Σίλβα εξιλεώθηκε για το λάθος του στη φάση του πέναλτι, ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο 114′ με κεφαλιά, στέλνοντας με αυτό το τέρμα την ομαδα του στα προημιτελικά.

Στην κανονική διάρκεια του ματς οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 81′ με τον Κέιχιλ, ωστόσο πέντε λεπτά αργότερα σκόραρε για τους Γάλλους ο Νταβίντ Λουίζ, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου ματς. Αξίζει να σημειωθεί ότι με 10 παίκτες αγωνιζόταν από το 31ο λεπτό η Παρί, λόγω αποβολής του Ιμπραΐμοβιτς.

Τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης