Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός «πέταξε» ακόμα δύο πολύτιμους βαθμούς στο καλάθι των αχρήστων, αφού έμεινε στο 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε παιχνίδι για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ της αναμέτρησης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΣ προηγήθηκε 1-0 με τον Μιχαήλ στο 23’, ενώ ο Ολυμπιακός με εύστοχο πέναλτι του Φορτούνη (53’) και γκολ του Κασάμι (75’) προηγήθηκε με 2-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Γιάκος στο 88’!

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το παιχνίδι με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπου έχασε με 2-1. Παρά το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» έψαχναν τη νίκη, οι παίκτες που αγωνίστηκαν έδειξαν προβληματική εικόνα με τους Ηπειρώτες να δημιουργούν ευκαιρίες για γκολ!

Σε ακόμα ένα ματς ο Ολυμπιακός έδειξε την αδυναμία του να «σπάσει» τις κλειστές άμυνες, ενώ ο ΠΑΣ βρήκε τον τρόπο να προηγηθεί! Στο 23’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μιχαήλ απέφυγε το μαρκάρισμα του Αυλωνίτη και με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα «παγώνοντας» τους Πειραιώτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μίτσελ λίγα λεπτά μετά το 1-0 αντικατέστησε αναγκαστικά τον Μιλιβόγιεβιτς που τραυματίστηκε, βάζοντας στο γήπεδο τον Εντινγκά. Να σημειώσουμε ότι στο αρχικό σχήμα μπήκε ο Σιόβας, που αντικατέστησε τον Μποτία, ο οποίος λίγο πριν την σέντρα ένιωσε μία ξαφνική αδιαθεσία.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοσή του και πίεσε τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ισοφάριση ήρθε στο 50’ με πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Φορτούνης, το οποίο αμφισβητήθηκε ως προς την ορθότητά του από τους φιλοξενούμενους.

Το ματς… γύρισε στο 75’ με γκολ του Κασάμι. Μάλιστα, ο Ελβετός πανηγύρισε μαζί με τον Μίτσελ, δείχνοντας ότι οι σχέσεις τους είναι καλές, παρά τα όσα έχουν κυκλοφορήσει.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να προηγήθηκε με 2-1, όμως δεν κέρδισε! Ο Γιάκος σκόραρε στο 88’, διαμόρφωσε το 2-2 και προκάλεσε νέο σοκ στο Φάληρο!

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-2 (Novasports 1)

Γκολ: 23′ Μιχαήλ (ΠΑΣ Γιάννινα), 49′ πεν. Φορτούνης (Ολυμπιακός), 75′ Κασάμι (Ολυμπιακός), 88′ Γιάκος (ΠΑΣ Γιάννινα)

Κίτρινες κάρτες: Εντινγκά – Σκόνδρας, Στρούνα, Λόπες, Αυγενικού

Κόκκινες κάρτες:


Ολυμπιακός (Μίτσελ):
Ρομπέρτο, Σαλίνο, Αυλωνίτης, Σιόβας, Γιαννούλης, Μιλιβόγεβιτς (26′ Εντινγκά), Μπουχαλάκης (46′ Γκαζαριάν), Φορτούνης (70′ Διαμαντάκος), Κασάμι, Ντοσεβί, Μπενίτες.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης):
Βελλίδης, Μιχαήλ, Γιάκος, Χαρίσης, Λόπες, Αυγενικού, Στρούνα (75′ Ακόστα), Κοροβέσης (62′ Ντάσιος), Σκόνδρας, Σαπαλίδης (69′ Ηλιάδης), Ίλιτς.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης