Ο Λεβαδειακός μετά τη νίκη μέσα στα Γιάννενα κέρδισε εκτός έδρας και τον ΟΦΗ, αφού επικράτησε 2-0 σε παιχνίδι για την 13η αγωνιστική της Super League. Για τους Βοιωτούς σκόρερ ήταν ο Μάντζιος, που βρήκε δίχτυα στο 54’ και στο τέλος του αγώνα με πέναλτι. Στην φάση της ποινής ο Τριποτσέρης αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο μέρος δεν είχε πολλές φάσεις με τον ΟΦΗ σε δύο περιπτώσεις να μην μπορεί να δώσει την τελική πάσα, ενώ για τον Λεβαδειακό ο Ορτέγκα δεν προκάλεσε ιδιαίτερη αναστάτωση στην άμυνα των Κρητικών.

Το σκορ άνοιξε στο 54’. Ο κίπερ του ΟΦΗ, Λόρια, έκανε κακή έξοδο με αποτέλεσμα ο Μάντζιος να στείλει τη μπάλα στο βάθος της εστίας, χωρίς να δυσκολευτεί.

Ο Λεβαδειακός δεν απειλήθηκε και στο 75’ λίγο έλλειψε να σκοράρει εκ νέου, όμως ο Κονέ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι «καθάρισαν» το ματς, με το δεύτερο τέρμα του Μάντζιου από την άσπρη βούλα του πέναλτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΟΦΗ – Λεβαδειακός 0-2 (Novasports 3)

Γκολ: 54′, 90′ πεν. Μάντζιος

Κίτρινες κάρτες: Μακρής – Ορτέγκα, Κώτσιος, Γκόμες

Κόκκινες κάρτες: 90′ Τριποτσέρης

ΟΦΗ (Γκατούζο):
Λόρια, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μπανούσης (76′ Ροβίθης), Κουτσιανικούλης (40′ Τζορτζ), Πετρόπουλος, Φερνάντεθ, Μερεμπασβίλι, Στάθης, Μακρής, Μιλιάζες.

Λεβαδειακός (Παντελίδης):
Σηφάκης, Μαχαίρας (46′ Πρόγιτς), Μάντζιος, Κώτσιος, Γεωργιάδης, Ζίτο, Βούκσεβιτς (59′ Γκόμες), Τόμας, Ορτέγκα, Μιλοσάβλιεφ (78′ Μάγκας), Κονέ.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης