Σοβαρή οπαδική συμπλοκή σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε κεντρικό πεζόδρομο του Μεσολογγίου, με απολογισμό έναν πολύ σοβαρά τραυματία.

Πιο συγκεκριμένα, περίπου 150 φίλοι του Παναθηναϊκού κινήθηκαν προς τα γραφεία του συνδέσμου των οπαδών του Ολυμπιακού στο κέντρο της πόλης, όπου εκείνη την ώρα ήταν 10 με 15 φίλοι των «ερυθρόλευκων» στην ταράτσα του κτηρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολούθησε πετροπόλεμος, ρίψη φωτοβολίδων, καδρονιών κλπ, μεταξύ των οπαδών, με αποτέλεσμα η περιοχή να μετατραπεί σε εμπόλεμη ζώνη.

Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο 23χρονος οπαδός

Όπως προαναφέραμε από τα επεισόδια τραυματίστηκε σοβαρά ένας οπαδός, ο οποίος είναι 23 ετών και κατάγεται από την Άρτα. Ο συγκεκριμένος οπαδός μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο ΠΠΝ του Ρίου και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα στο Μεσολόγγι βρίσκεται η ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού που μετέχει σε τουρνουά με τοπικές ομάδες και για αυτό το λόγο ήταν εμφανής η παρουσία οπαδών της κάποιοι εκ των οποίων ήρθαν από γειτονικές περιοχές, μεταξύ αυτών και ο τραυματίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αστυνομία παρουσία εισαγγελέα έκανε έρευνες στα γραφεία του συνδέσμου του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με το OnairNews, εντόπισαν ρόπαλα, κράνη και άλλα αντικείμενα τα οποία μεταφέρθηκαν στην αστυνομική διεύθυνση στο Μεσολόγγι.

Εν τω μεταξύ σε έρευνες που έγιναν σε αυτοκίνητα οπαδών του Παναθηναϊκού που έφευγαν από την πόλη μετά τα επεισόδια, βρέθηκε στυλό όπλο μέσα σε αυτοκίνητο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αστυνομία έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής σε 17 προσαγωγές.


Πηγή: agriniopress.gr
Φωτογραφίες: OnairNews

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης