Με γκολ του Λαζαρίδη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ατρόμητος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Κέρκυρα στο «Νησί των Φαιάκων», στο παιχνίδι για την 13η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Κόντο στο 61’, σε ένα ματς που διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο βρεγμένος χλοοτάπητας και η συνεχόμενη βροχή δεν βοήθησε τους παίκτες να παίξουν οργανωμένα και το παιχνίδι από την αρχή πήρε μία άγρια ομορφιά, όπου οι ατομικές ενέργειες έπαιξαν καθοριστικό ρόλο.

Η Κέρκυρα είχε καλύτερη απόδοση και απείλησε την εστία του Γκορμπούνοφ. Ο κίπερ του Ατρόμητου πραγματοποίησε αποτελεσματικές αποκρούσεις και κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι. Ενδεικτικά ο Γκορμπούνοφ νίκησε τους Χαβίτο, Καϊκούτ και Ναγιάρ, όμως… προδόθηκε στο δεύτερο μέρος.

Στο 61’, μετά από αναταραχή στην άμυνα του Ατρόμητου, η μπάλα έφτασε στον Κόντο, ο οποίος πλάσαρε σωστά από μακριά και άνοιξε το σκορ για τους Φαίακες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το γκολ ο Ατρόμητος βγήκε στην επίθεση και κατάφερε να ισοφαρίσει στο τέλος του αγώνα. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων από το κόρνερ του Τάτου, ο Λαζαρίδης με το κεφάλι σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Κέρκυρα – Ατρόμητος 1-1 (Novasports 3)

Γκολ: 61′ Κόντος – 90’+2′ Λαζαρίδης

Κίτρινες κάρτες: Ναγιάρ, Σέτκους, Μαραγκός – Νάστος, Αγκουαζί

Κόκκινες κάρτες:

Κέρκυρα: Σέτκους, Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι, Γκόμες, Ντιόγκο, Μαραγκός, Ναγιάρ (65′ Κρητικός), Ζορμπάς (89′ Παρασκευαΐδης), Χαβίτο, Κόντος (65′ Μαρκόφσκι), Καϊκούτ.

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Αγκουαζί, Φυτανίδης, Ναπολεόνι, Παπάζογλου, Νάστος, Καραμάνος (73′ Τάτος), Ούμπιδες (63′ Φάμπιο), Λαζαρίδης, Πίτου Γκαρσία (73′ Μπρίτο), Κοντοές.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης