Εκπλήξεις επιφύλασσε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με τη Βέροια ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» μετά τη σημερινή τελευταία προπόνηση ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που υπολογίζει στην αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, αφήνοντας εκτός λίστας τους Γκόρντον Σίλντενφελντ και Νταβίντ Μέντες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο προαναφερθέντες δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και προφανώς έμειναν εκτός αποστολής για να ξεκουραστούν ενόψει της συνέχειας και ειδικότερα της εμβόλιμης αγωνιστικής που ακολουθεί μεσοβδόμαδα.

Επίσης από την εξέδρα θα παρακολουθήσει το ματς και ο τραυματίας, Ατζαγκούν, ενώ Ζέκα και Καρέλης συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην 20άδα. Την προόνηση του «τριφυλλιού» παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος, πριν την έναρξη του προγράμματος, τα είπε για λίγο με τους Τάκη Φύσσα, Λεωνίδα Βόκολο και Γιάννη Αναστασίου.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Νάνο, Μπούρμπος, Δώνης, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Ντίνας, Καρέλης, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι, Μπεργκ, Πέτριτς και Μπούι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης