Συγνώμη απ’ τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την κακή εμφάνιση και την άνευ όρων… παράδοση στο πέμπτο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ζήτησε ο Ζακ Ράιτ. Ο Αμερικανός γκαρντ του Εξάστερου υπογράμμισε πως πλέον η συγκέντρωση όλων στρέφεται στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και ζήτησε τη στήριξη του κόσμου εκ νέου για να επιτευχθεί ο στόχος.

«Συγνώμη στους οπαδούς μας για το σημερινό ματς! Τους ευχαριστώ που μας βοήθησαν να φτάσουμε μέχρι τα 5 παιχνίδια στη σειρά. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα, μείνετε κοντά μας», ήταν το τιτίβισμα του Αμερικανού γκαρντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλύτερη σε όλους του τομείς ήταν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην πέμπτη αναμέτρηση των προημιτελικών της Euroleague με τον Παναθηναϊκό και έτσι δικαίως πήρε τη νίκη-πρόκριση, σύμφωνα με τον Ρόκο Λένι Ούκιτς.

«Η ΤΣΣΚΑ ήταν απόψε καλύτερη ομάδα σε κάθε κομμάτι του παιχνιδιού. Άξιζαν τη νίκη. Ποτέ δεν βρήκαμε ρυθμό στη διάρκεια του ματς. Τελείωσε όπως τελείωσε. Δεν μπορούσαμε να βάλουμε τίποτα στο ζωγραφιστό. Από την άλλη εκείνοι έβαζαν τα πάντα στο δικό μας καλάθι. Ήταν πιο δύσκολο για μας», ήταν το σχόλιο του Κροάτη γκαρντ.

Απογοητευμένος από την ήττα του Παναθηναϊκού στη Μόσχα εμφανίστηκε ο Στεφάν Λάσμε. Ο σέντερ των «πράσινων» απέδωσε το αποτέλεσμα στα λάθη των παικτών του «Τριφυλλιού» τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Τέλος, τόνισε πως η σεζόν δεν έχει τελειώσει στον Παναθηναϊκό, που πλέον ρίχνει το βάρος στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΤΣΣΚΑ ήταν η καλύτερη ομάδα σήμερα. Ήταν πιο έτοιμοι και κέρδισαν. Δεν είχαμε προβλήματα, όμως κάναμε λάθη τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και γι’αυτό χάσαμε το παιχνίδι. Πάντα παλεύουμε μέχρι το τέλος, ανεξάρτητα από τις συνθήκες και από το τι θα συμβεί στο τέλος. Η σεζόν για εμάς δεν έχει τελειώσει και πλέον θα αφοσιωθούμε στους επόμενους στόχους μας», ανέφερε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης