Με βαθμολογικές απώλειες κύλησε για τον ΠΑΟΚ η 6η αγωνιστική της Super League. Ο «δικέφαλος» του Βορρά αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΟΦΗ την Κυριακή στο «Θ. Βαρδινογιάννης» και πλέον είδε τη διαφορά του με τον Ολυμπιακό να αυξάνεται στους τρεις βαθμούς.

Οι Κρητικοί πήραν το προβάδισμα στο 16ο λεπτό με το γκολ του Περογαμβράκη, ενώ ο Μίγκελ Τόρες διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 74’.

Ο αγώνας

Το επιθετικό ξεκίνημα των Κρητικών που απείλησαν νωρίς με Μιλιάζες και Μακρή, καρποφόρησε στο 15΄. Οι γηπεδούχοι ευνοήθηκαν από διαδοχικές κόντρες, ο Κουτσιανικούλης “σέρβιρε” με το κεφάλι στον Περογαμβράκη κι αυτός εκτέλεσε τον Χακόμπο για να γράψει το 1-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Θεσσαλονικείς άργησαν χαρακτηριστικά να μπουν στο παιχνίδι, θα μπορούσαν ωστόσο να έχουν πετύχει κάτι καλύτερο έως το ημίχρονο, αν ο διαιτητής είχε διακρίνει σωστά το χέρι-πέναλτι του Μπούρμπου στο 43΄.

Από την άλλη, ίσως τα πράγματα να ήταν χειρότερα για τον «δικέφαλο» του Βορρά αν ο Χακόμπο δεν είχε επέμβει σωτήρια σε κεφαλιά του Σβασίγια πριν οι ομάδες πάνε στα αποδυτήρια (45΄+1).

Μεταμορφωμένος στο β΄ ημίχρονο ο ΠΑΟΚ, είχε να αντιμετωπίσει έναν εκπληκτικό Σήφη Δασκαλάκη που πραγματοποίησε σπουδαίες επεμβάσεις, ενώ στάθηκε τυχερός στο 53΄ όταν ο Μακρής στην προσπάθειά του να απομακρύνει με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δασκαλάκης ηττήθηκε από διαδοχικές… καραμπόλες στην περιοχή, με τον Μιγκέλ Βίτορ να βρίσκει τελευταίος τη μπάλα και να γίνεται ο σκόρερ της ισοφάρισης στο 74′.

Η ολιγόλεπτη είσοδος του Μακουκούλα έδωσε άλλη διάσταση στην επίθεση του ΟΦΗ, που δημιούργησε αρκετές φάσεις μέσα σε λιγότερο από ένα δεκάλεπτο αλλά το 1-1 έμεινε έως το τέλος.

ΟΦΗ (Παύλος Δερμιτζάκης): Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Ζόρο (24΄ Σβασίγια), Βερόν, Μακρής, Ζε Εντουάρντο (66΄ Φραγκουλάκης), Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου (86΄ Μακουκούλα).

ΠΑΟΚ (Χούουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Τζιόλης, Βούκιτς (71΄ Νέτσιντ), Στοχ, Σαλπιγγίδης (65΄ Γεωργιάδης), Βίτορ, Λίνο, Λάζαρ (64΄ Λόρενς), Κατσουράνης, Αθανασιάδης, Κίτσιου.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης