Την πολύτιμη συμβολή 3.000 εθελοντών, που είναι ένας αριθμός πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα, θα έχει ο ΣΕΓΑΣ στη διοργάνωση του 34ου Μαραθωνίου της Αθήνας ο οποίος θα γίνει την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στην κλασική διαδρομή.

Στη φετινή διοργάνωση, λόγω του εορταστικού της χαρακτήρα, θα είναι ιδιαίτερα αισθητή η παρουσία εθελοντών και στον τομέα της Εξυπηρέτησης Θεατών, καθώς οι ανάγκες είναι φέτος ιδιαίτερα αυξημένες, λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κοινού. Έτσι 300 εθελοντές, μέσα και έξω από το χώρο του Παναθηναϊκού Σταδίου, θα φροντίσουν για την καλύτερη πρόσβαση και την άριστη εξυπηρέτηση των θεατών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για μια ακόμη χρονιά, είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό το αμείωτο ενδιαφέρον των εθελοντών μαθητών, φοιτητών και των εκπαιδευτικών συνοδών τους για τη διοργάνωση του Μαραθωνίου. Μαζί με τις μεγάλες οργανωμένες εθελοντικές ομάδες, συμμετέχουν πολλοί ακόμα εθελοντές που με δική τους πρωτοβουλία συνεργάζονται με το πρόγραμμα εθελοντισμού του Γραφείου Μαραθωνίου του ΣΕΓΑΣ. Οι εθελοντές δεν προέρχονται μόνο από την Ελλάδα αλλά και από χώρες του εξωτερικού όπως η Ισπανία, η Τσεχία και η Μολδαβία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης