Απέρριψε ο Γιάννης Στουρνάρας τις πληροφορίες περί εξαίρεσης των εργασιακών από το συνολικό πακέτο των μέτρων.

«Όλα θα πάνε μαζί στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα, δεν υπάρχει κι άλλη δυνατότητα νομίζω» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ενώπιον της Κ.Ο. μίλησε για όλα όσα απασχολούν το ΠΑΣΟΚ.

Κατά την ομιλία του, ο κ. Βενιζέλος διαφοροποιήθηκε από τη ΔΗΜΑΡ, λέγοντας πως το Κίνημα έχει άλλη ιστορική διαδρομή. «Σεβόμαστε τη δοκιμασία που περνούν οι συνάδελφοί μας στη ΔΗΜΑΡ, αλλά εμείς παίρνουμε τις αποφάσεις μας» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι πρέπει να εγκριθούν τα μέτρα, ενώ, για να μην υπάρξουν «απώλειες» όσον αφορά στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων που ψηφίζονται απόψε στη Βουλή, ενημέρωσε τους διαφωνούντες βουλευτές ότι θα γίνει μία τροποποίηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός απροόπτου, στις 14.30 το μεσημέρι της Τρίτης συγκαλείται η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Αριστεράς. Οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ αναμένεται να αποσαφηνίσουν τη στάση που θα τηρήσουν στη Βουλή εν όψει της κατάθεσης του πακέτου των μέτρων και των αλλαγών στα εργασιακά, όπως και τη στάση τους στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων.

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης