Στην Αγία Παρασκευή στο κτίριο της ΕΡΤ βρίσκεται ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από κλιμάκιο βουλευτών του κόμματος, ο οποίος σε δήλωσή του τάχθηκε κατά της αναστολής λειτουργίας της ΕΡΤ και έκανε λόγο για «πραξικοπιματική πράξη νομοθετικού περιεχομένου».

«Η κυβέρνηση χωρίς να έχει τη δεδηλωμένη, όπως τουλάχιστον μέχρι τώρα, ανακοινώνουν οι κυβερνητικοί εταίροι ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, με πραξικοπηματική Πράξη, με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, κλείνουν τη δημόσια τηλεόραση. Την ίδια στιγμή συκοφαντεί τους εργαζόμενους. Η δημόσια τηλεόραση δεν είναι μόνο κάποιοι βολεμένοι από ρουσφέτι εργαζόμενοι, μαζί τους είναι 2500 χιλιάδες οικογενειάρχες που εργάζονται για την εικόνα της χώρας», είπε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε ότι η δημόσια τηλεόραση ανήκει στον ελληνικό λαό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι το σήμα που εκπέμπεται στη Θράκη, σε κόντρα της τουρκικής τηλεόρασης που κάνει τη μαύρη προπαγάνδα. Είναι αναμεταδότες στα νησιά του Αιγαίου. Είναι η φωνή μας στην Ομογένεια» συνέχισε ο κ.Καμμένος εκφράζοντας την στήριξή του στη δημόσια τηλεόραση.

Κάλεσε τους κ.κ. Βενιζέλο και Κουβέλη «να δηλώσουν σαφώς εάν στηρίζουν την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, ή η κυβέρνηση έχει χάσει τη δεδηλωμένη, οπότε οφείλει να παραιτηθεί» και κατέληξε: «Μαζί με τους υπό απόλυση εργαζόμενους στη δημόσια τηλεόραση, είναι και 1.800.000 απολυμένοι, από το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. Δεν θα περάσει αυτή τη φορά ο κοινωνικός αυτοματισμός που θέλει τους Έλληνες τον έναν εναντίον του άλλου. Θα είμαστε όλοι ενωμένοι μέχρι να φύγει η τρόικα και οι υπάλληλοί της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης