Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Tom Grant, αγρότης στο επάγγελμα, είχε παρατηρήσει μείωση στο ζωικό κεφάλαιο της φάρμας του στην επαρχία Άρμαγκχ της Νότιας Ιρλανδίας.

Όσο και να μετρούσε τις αγελάδες του κάθε πρωί, πάντα κάποια έλειπε, την οποία τις περισσότερες φορές την έβρισκε αρκετά χλμ. μακριά από τη φάρμα του, γεγονός που τον έκανε να σκεφτεί την περίπτωση ζωοκλεφτών. Έτσι λοιπόν ζήτησε τη βοήθεια του αδερφού του Vincent, ο οποίος εγκατέστησε ένα κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης προκειμένου…να πιάσουν στα «πράσα» τον δράστη. Προς μεγάλη τους έκπληξη διαπίστωσαν ότι η απόδραση των αγελάδων γινόταν εκ των έσω…
«Είχα σκεφτεί τα πάντα αλλά όχι κάτι τέτοιο. Μέχρι και ότι μπορεί κάποια παιδιά να έρχονται το βράδυ προκειμένου να μου κάνουν φάρσα», σημείωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανάμεσα στα βοοειδή υπήρχε η «Daisy», μια αγελάδα με την ικανότητα να τραβάει τους σύρτες με το στόμα της, ανοίγοντας την πόρτα της ελευθερίας στους υπόλοιπους «συγκατοίκους» της.

«Μόλις το είδα, έμεινα άφωνος! Δεν έχω ξαναδεί τίποτα παρόμοιο σαν κι αυτό. Πρόκειται για μια αγελάδα με ασυνήθιστη ευφυΐα», πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το video…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης