Κατεβαστε εδώ ολόκληρο το Φυλλάδιο

Δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα το φυλλάδιο με τις αναλυτικές οδηγίες για τη συμπλήρωση της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων οικονομικού έτους 2014.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προλογίζοντας τον σχετικό οδηγό ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κ. Χ. Θεοχάρης τόνισε πως το φυλλάδιο έχει σκοπό να βοηθήσει τους φορολογουμένους στην ορθή υποβολή της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων, η οποία θα υποβάλλεται εμπρόθεσμα, μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2014.

«Καταβλήθηκε κάθε προσπάθεια ώστε το βασικό έντυπο αυτής της δήλωσης (έντυπο Ε1) να διατηρήσει τον ίδιο τύπο και περιεχόμενο με εκείνο του προηγούμενου έτους. Έγιναν ορισμένες απαραίτητες αλλαγές και θέλουμε να πιστεύουμε ότι δε θα δυσκολευτείτε στη συμπλήρωση του. Η ίδια προσπάθεια καταβλήθηκε και για τα άλλα έντυπα που συνυποβάλλονται με την ετήσια δήλωση φορολογίας εισοδήματος», τόνισε.

Στο πρώτο μέρος του φυλλαδίου αυτού παρέχονται πληροφορίες για τις βασικές υποχρεώσεις που έχουν οι φορολογούμενοι για την υποβολή της δήλωσης, ενώ στο δεύτερο μέρος δίνονται οδηγίες για τη συμπλήρωση της δήλωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης