Ένας ιδιαίτερος συνδυασμός Ιαπωνίας-Ελλάδας, Ανατολής-Δύσης, διαφορετικών κουλτούρων και νοοτροπίας όπως αυτά που φέρει από την παιδική του ηλικία, ο πιο αναγνωρίσιμος σεφ του «Master Chef», δεν θα μπορούσε παρά να προσελκύσει το ενδιαφέρον μιας μεγάλης μερίδας του τηλεοπτικού κοινού. Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο Down Town Κύπρου ο Σωτήρης Κοντιζάς μιλάει για τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μαγειρικής.
Γιατί η μαγειρική δεν ήταν η πρώτη σας επαγγελματική προτεραιότητα;
Πέρασα στο Πάντειο. «Έπρεπε» να σπουδάσω κι αυτό ήταν οικονομική και περιφερειακή ανάπτυξη. Το μαγειρικό κομμάτι το είχα μέσα μου, με «έτρωγε», αλλά δεν το τόλμησα τότε. Με είχαν πείσει ότι οι προτεραιότητές μου ήταν άλλες.
Περισσότερα στο govastileto.gr