Τρία κορίτσια σκοτώθηκαν και δύο βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, όταν ποδοπατήθηκαν από το πλήθος κατά τη διάρκεια ανοικτού πάρτι ηλεκτρονικής μουσικής στη «Madrid Arena», που βρίσκεται σε δυτικό προάστιο της Μαδρίτης, όπως ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών.

Η κίνηση πανικού του πλήθους που κατέληξε στο ποδοπάτημα στο πάρτι στην Madrid Arena ξεκίνησε από την πτώση βεγγαλικού στην αρένα του σταδίου, δήλωσε εκπρόσωπος της ισπανικής αστυνομίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο ραδιοφωνικό δίκτυο Cadena Ser ότι το πλήθος ποδοπατήθηκε συνωστιζόμενο στην μοναδική ανοικτή έξοδο του χώρου, αφού οι υπόλοιπες ήταν κλειδωμένες. «Τρία άτομα πέθαναν όταν ποδοπατήθηκαν και δύο τραυματίσθηκαν, και όπως φαίνεται βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας διευκρινίζοντας ότι τα θύματα είναι γυναίκες με χρονολογίες γεννήσεως ανάμεσα στο 1987 και το 1994.

Ο συναγερμός σήμανε στις 04.30 τα ξημερώματα με τηλεφωνήματα που έκαναν λόγο για σκηνές πανικού και άγριο ποδοπάτημα στο στάδιο, το οποίο είχε διοργανωθεί με αφορμή το αμερικανικό Halloween.

Η αστυνομία κατόρθωσε να εκκενώσει το στάδιο στις 07.00 το πρωί και άρχισε έρευνα. «Συγκεντρώνουμε μαρτυρίες», δήλωσε ο εκπρόσωπος των Αρχών.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μάριος Μπουμπής

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης