Ένοπλος σκότωσε έναν πατέρα και τραυμάτισε τον επτάχρονο γιο του ανοίγοντας πυρ κοντά σε ένα πάρκο που φιλοξενούσε ποδοσφαιρικό παιχνίδι νέων, το Σαββατοκύριακο στην περιοχή του Τζάκσονβιλ των ΗΠΑ.

Οι ομάδες ετοιμαζόντουσαν να ξεκινήσουν το παιχνίδι όταν ξαφνικά ακούστηκαν πυροβολισμοί. Αμέσως, τα παιδιά και οι οικογένειές τους έπεσαν στο πάτωμα ενώ, ο δράστης εξαφανίστηκε αμέσως μετά τη φονική του δράση, στο δημοτικό σχολείο Arlington Heights.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Στο βίντεο που τραβήχτηκε από το κινητό φιλάθλου που παρακολουθούσε τον αγώνα, κατεγράφησαν οι σκηνές χάους που ακολούθησαν, ενώ το παιχνίδι αρχικά περιγραφόταν ως «πολύ αναμενόμενο».

Ήχοι από πυροβολισμούς ακούγονται ξεκάθαρα από απόσταση, κάνοντας τους παίκτες να διασκορπιστούν, καθώς ένας άντρας φωνάζει: «Κάποιος πυροβολεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενώ, το γήπεδο ήταν γεμάτο μπάλες ποδοσφαίρου και πεταμένα αντικείμενα, αφού το τρομοκρατημένο πλήθος εγκατέλειψε το σημείο.

Έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη

Η αστυνομία τώρα, αναζητά το δολοφόνο του 27χρονου πατέρα.

Ο υπολοχαγός JD Stronko, του γραφείου Sheriff του Τζάκσονβιλ, δήλωσε ότι η αστυνομία ψάχνει έναν μαύρο άνδρα με γκρι φούτερ και μάσκα ο οποίος είχε βγει από το πίσω μέρος ενός SUV και άρχισε να πυροβολεί προς την κατεύθυνση των θυμάτων.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε στα τοπικά μέσα ότι ο 22χρονος ανιψιός του προσπάθησε να βοηθήσει τον άντρα που πυροβολήθηκε δίνοντας του τις πρώτες βοήθειες, αλλά τελικά εκείνος υπέκυψε στα τραύματά του. Ωστόσο, ο γιος του φέρεται να επέζησε.

Ο δήμαρχος του Τζάκσονβιλ, Λένι Κάρυ δήλωσε ότι αυτό το χτύπημα και χτυπήματα τέτοιου είδους, δεν θα γίνουν ανεκτά.

«Στα θύματα και τις οικογένειές τους, εκφράζω τη βαθύτατη συμπάθειά μου», πρόσθεσε.

«Στο επτάχρονο παιδί που πυροβολήθηκε στον Αθλητικό Σύλλογο του Άρλινγκτον, η οικογένειά μου και εγώ προσευχόμαστε για την πλήρη ανάρρωσή του».

«Ως πατέρας και πρώην προπονητής νέων αθλητών, θεωρώ αυτή την παράλογη πράξη βίας, ιδιαίτερα ενοχλητική».
 

Πηγή: rt.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης