Ένας νεαρός που προσπάθησε να αποσπάσει ένα όπλο κατά τη διάρκεια εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ στο Λας Βέγκας το Σαββατοκύριακο, κατέθεσε ότι ήθελε να πυροβολήσει τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών, σύμφωνα με τη δικογραφία.

Ο 19χρονος Michael Steven Sandford, που κατά πάσα πιθανότητα είναι Βρετανός πολίτης θα καθίσει προσεχώς στο εδώλιο σε δικαστήριο της Νεβάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τη δικογραφία, μετέβη το Σάββατο σε συγκέντρωση του Τραμπ στο Treasure Island Casino. Εκεί πλησίασε έναν αστυνομικό και ανέφερε ότι ήθελε ένα αυτόγραφο από τον Τραμπ.

Κάποια στιγμή παρατήρησε ότι το όπλο του ένστολου ήταν σε θέση που του επέτρεπε να το αρπάξει, κάτι που προσπάθησε να κάνει αμέσως, χωρίς να το καταφέρει.

Ο νεαρός συνελήφθη και σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, δεν έχει πυροβολήσει ποτέ στο παρελθόν με όπλο, ωστόσο τώρα αισθανόταν «έτοιμος να το κάνει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χθες ο Τραμπ απέλυσε τον διευθυντή της προεκλογικής Κόρεϊ Λεβαντόφσκι καθώς φημολογούνταν ότι υπήρχαν με διαφωνίες στο εσωτερικό του στρατοπέδου του μεγιστάνα για την στρατηγική που πρέπει να ακολουθηθεί εναντίον της Χίλαρι Κλίντον.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης