Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης στην περιοχή του Χαλανδρίου, όταν ΙΧ εξετράπη της πορείας του και «καρφώθηκε» σε δέντρο, με συνέπεια να χάσει τη ζωή του ο 18χρονος οδηγός του οχήματος.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα επί της οδού Παπανικολή, στη στροφή προς το κέντρο του Χαλανδρίου, με αποτέλεσμα να κλείσει το σημείο και να μην επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα από Φιλοθέη προς Αγία Παρασκευή.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο 18χρονος οδηγός απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ όπως έγινε αργότερα γνωστό, ο νεαρός δεν ήταν κάτοχος διπλώματος οδήγησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κάτοικοι της περιοχής όπου έγινε το τραγικό δυστύχημα αναφέρουν πως ο κρότος που ακούστηκε ήταν τόσο δυνατός, που οδήγησε στο ξερίζωμα του δέντρου, όπως βλέπουμε στις εικόνες της «Ζούγκλας».

Κάτοικος της περιοχής αναφέρει πως όταν βγήκε από το σπίτι του για να διαπιστώσει τι συμβαίνει, είδε στο σημείο ακόμη ένα αυτοκίνητο, με έναν 25χρονο να ζητάει βοήθεια. 

Οι περίοικοι αναφέρουν πως το συγκεκριμένο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο άτυχος 18χρονος είναι καρμανιόλα, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που στη λεωφόρο Παπανικολή γίνεται ένα σοβαρό τροχαίο.

Μάλιστα, οι κάτοικοι αποκαλύπτουν πως στο σημείο είχε γίνει κι άλλο ατύχημα, πριν από 11 μέρες. 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης