Ένας 30χρονος Βούλγαρος, εις βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας, συνελήφθη στη Νova Ζagora Βουλγαρίας, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία κατά συναυτουργία και κατά συρροή.

Ο 30χρονος, μαζί με δύο ομοεθνείς του, έναν 38χρονο κι έναν 43χρονο, στις 18 Οκτωβρίου του 2010 στη Σούρπη Αλμυρού είχαν σκοτώσει κι είχαν ληστέψει έναν 68χρονο Ιταλό, η εξαφάνιση του οποίου είχε δηλωθεί στις 19 του μηνός από φιλικά του πρόσωπα στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι οι τρεις δράστες, ενεργώντας από κοινού, με σκοπό τη ληστεία, οδήγησαν τον Ιταλό σε ερημική περιοχή της Σούρπης, όπου του επιτέθηκαν με γροθιές, κλοτσιές και πέτρες, με αποτέλεσμα ο 68χρονος να υποκύψει στα τραύματά του.

Εις βάρος τους είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης, ενώ στις 27 Μαρτίου του 2011 είχαν εντοπιστεί κι είχαν συλληφθεί στη Σούρπη οι δύο από τους τρεις δράστες, ο 38χρονος και ο 43χρονος, οι οποίοι παραμένουν προφυλακισμένοι, ενώ ο 30χρονος κρατείται προκειμένου να εκδοθεί στην Ελλάδα για τα περαιτέρω.

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος
Πηγή: thessalianews

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης