Στη σύλληψη ενός 29χρονου προχώρησε την Τετάρτη η Αντιτρομοκρατική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός κατηγορείται για συμμετοχή στη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Το δακτυλικό του αποτύπωμα είχε βρεθεί στη γιάφκα επί της οδού Ελλησπόντου στον Βόλο, τον Μάρτιο του 2011.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπειτα από επιχείρηση, ο 29χρονος εντοπίστηκε στο χωριό Σπαθοβούνι της Κορινθίας σε σπίτι συγγενικού του προσώπου. Οι έρευνες συνεχίστηκαν στην Αθήνα και σε σπίτι που χρησιμοποιούσε ο κατηγορούμενος στην Καρδίτσα.

Aστυνομικές πηγές ανέφεραν στη zougla.gr ότι είναι φοιτητής και πως η εμπλοκή του προέκυψε ξαφνικά, ενώ ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν ανήκει στην οργάνωση. Θα ακολουθήσουν έρευνες στο σπίτι του φερόμενου ως φοιτητή, προκειμένου η Αντιτρομοκρατική να καταλήξει στο εύρος της εμπλοκής του στην υπόθεση.

Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ένταλμα σύλληψής του βγήκε πριν από δύο μέρες, διότι τώρα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του στα ευρήματα της γιάφκας του Βόλου. Επίσης, ταυτοποιήθηκε δακτυλικό του αποτύπωμα σε διαμέρισμα στον Χολαργό, όπου έμεναν μέλη της οργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2005 είχε προσαχθεί για επεισόδια στην Αθήνα.

Στη Αντιτρομοκρατική όπου κρατείται έχει αρνητική στάση και δεν λέει τίποτα, ενώ ταυτόχρονα ερευνάται εάν έχει εμπλοκή σε υπόθεση με όπλα που είχαν βρεθεί θαμμένα στην πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου.

Αστυνομικές πηγές δεν αποκλείουν να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης