Παραιτείται από δήμαρχος Αριστοτέλη Γιάννης Μίχος όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στους στενούς συνεργάτες του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δήμαρχος κ. Μίχος είπε στους συμβούλους της δημοτικής του παράταξης ότι οι ραγδαίες οικονομικές εξελίξεις και η αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα της χώρας δεν του επιτρέπουν να αντεπεξέλθει με επάρκεια τόσο στις υποχρεώσεις της εταιρείας του όσο και σε αυτές του δήμου Αριστοτέλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα στην οικονομία, πρέπει να επιλέξω την αφοσίωση στην Epsilon Net, που απασχολεί 300 εργαζόμενους για τους οποίους εγώ είμαι αποκλειστικά υπεύθυνος. Στον δήμο υπάρχει μία δημοτική παράταξη που και χωρίς εμένα μπορεί να σηκώσει το βάρος των υποχρεώσεων», φέρεται να είπε στους συνεργάτες του ο κ. Μίχος.

Ο δήμαρχος Αριστοτέλη ο οποίος εξελέγη τασσόμενος κατά της εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής διαβεβαίωσε ότι θα αποχωρήσει αφού προηγουμένως διασφαλίσει την ομαλή διαδοχή του.

Να σημειωθεί ότι πηγές που βρίσκονται κοντά στον δήμαρχο κ. Μίχο διαψεύδουν κατηγορηματικά τα σενάρια που κυκλοφόρησαν και ήθελαν ως λόγο της παραίτησής του υποτιθέμενες απειλές κατά του ίδιου και της οικογένειάς του για τη στάση του στο ζήτημα των Σκουριών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: X.M. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης