Με ανοικτή εκδήλωση στον Πύργο, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, θα παρουσιάσουν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η ΕΡΓΟΣΕ, τη μελέτη για τη «Σιδηροδρομική Γραμμή Πάτρα-Πύργος-Καλαμάτα» στους φορείς και τους πολίτες της περιοχής.

Η παρουσίαση της μελέτης είχε συμφωνηθεί κατά τη στη συνάντηση που είχε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, με την ηγεσία του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ, στην έδρα της Περιφέρειας στην Πάτρα στις 13 Νοεμβρίου 2015.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής Πάτρα – Πύργος – Καλαμάτα, που έχει κλείσει εδώ και τόσα χρόνια, είναι ένα μείζονος σημασίας ζήτημα για τη Δυτική Ελλάδα και ιδίως για την Αχαΐα και την Ηλεία. Η ΕΡΓΟΣΕ τήρησε τη δέσμευσή της και θα παρουσιάσουμε τη σχετική μελέτη στους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας την Κυριακή 14/2» δήλωσε ο κ. Κατσιφάρας.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας, Κώστας Νικολούτσος, τόνισε πως η επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής Πάτρα – Πύργος, η οποία έχει κλείσει εδώ και χρόνια, είναι ένα μείζονος σημασίας ζήτημα όχι μόνο για την Ηλεία, αλλά για όλη την δυτική Πελοπόννησο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης