Ο εκδότης και δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, καταγγέλλει μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook ότι δέχτηκε τηλεφώνημα από άτομο που του αποκάλυψε ότι υπάρχει συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του και πως πρέπει να προσέχει. Με τίτλο «Αναγκάζομαι να σας ενημερώσω γιατί είσαστε η μοναδική προστασία» προχωράει σε μία εκτενή αποκάλυψη και αναφέρεται σε συγκεκριμένα συμβάντα.

«Σήμερα το απόγευμα (23 Απριλίου) δέχθηκα τηλεφώνημα από σοβαρό άτομο, το οποίο μου είπε πως πρέπει να προσέχω, γιατί όπως το πληροφόρησε άλλο άτομο, δύο ένοπλοι που εντοπίστηκαν από την Ομάδα ΔΙΑΣ στην Εκάλη και αφού πυροβόλησαν κατάφεραν να διαφύγουν, ήταν πρόσωπα που θα εκτελούσαν συμβόλαιο εναντίον μου αλλά ματαίωσαν το σχέδιο λόγω της συμπλοκής με τους αστυνομικούς» σημειώνει μεταξύ άλλων ο Κώστας Βαξεβάνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, σήμερα Σάββατο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης γνωστοποίησε ότι: «Αμέσως μετά τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη περί απειλών κατά της ζωής του, λήφθηκαν πρόσθετα μέτρα προστασίας του. Ήδη από χθες, με εντολή μου ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας επικοινώνησε μαζί του. Σε συνεργασία με τις εισαγγελικές Αρχές η υπόθεση διερευνάται».

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση του Κώστα Βαξεβάνη:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναγκάζομαι να σας ενημερώσω γιατί είσαστε η μοναδική προστασία Στη δημοσιογραφία συνηθίζουμε να λέμε πως όταν φτάνεις…

Δημοσιεύτηκε από Kostas Vaxevanis στις Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης