Ο Δήμος Τρίπολης και η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης συμμετέχουν στην κορυφαία εκδήλωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ), τη λαμπαδηδρομία, που διοργανώνεται για δέκατη συνεχή χρονιά, μεταφέροντας το μήνυμα «Ελλάδα αυτάρκης σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα».

Η Φλόγα της Αγάπης και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που άναψε στις 17 Αυγούστου στο Μαρούσι, ταξιδεύει από πόλη σε πόλη, από καρδιά σε καρδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με σύνθημα «Δίνω αίμα – στηρίζω τη ζωή – οδηγώ με ασφάλεια», η Φλόγα της Αγάπης θα περάσει και από την Τρίπολη στις 19 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 12.00 – 14.00.

Συγκεκριμένα, η Φλόγα θα περάσει από τις γραμμές τρένου (ΟΣΕ) – Γρηγορίου Λαμπράκη – Πλ. Κολοκοτρώνη – Πλ. Αγίου Βασιλείου – Εθνικής Αντιστάσεως – Δημητρακοπούλου – Πλ. Άρεως.

«Υποδεχόμαστε και στηρίζουμε όλοι μας το εγχείρημα αυτό, που σκοπό έχει αφενός να καταστεί η Ελλάδα αυτάρκης σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα και αφετέρου τη θετική προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο Δήμος Τρίπολης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης