Σε δεύτερο βαθμό εκδικάζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο του Ηρακλείου το αποτρόπαιο έγκλημα που είχε γίνει τον Απρίλιο του 2008 με θύμα έναν 35χρονο με καταγωγή από τη Ρουμανία.

Ο 32χρονος σήμερα δράστης είχε αποφασίσει να εκδικηθεί τον 35χρονο επειδή, όπως ισχυρίστηκε, είχε κλέψει από συγγενικό του πρόσωπο το ποσό των 100 ευρώ. Μπήκε στη διάρκεια της νύχτας στο σπίτι του άτυχου άνδρα, ο οποίος δεν αντιλήφθηκε την παρουσία του, καθώς κοιμόταν στην κρεβατοκάμαρα και περιέλουσε με βενζίνη το κρεβάτι, διάφορα εύφλεκτα αντικείμενα που βρίσκονταν στο δωμάτιο και γενικότερα στο σπίτι. Στη συνέχεια έβαλε φωτιά και έσπευσε να εξαφανιστεί. Ο άτυχος Ρουμάνος βρήκε φρικιαστικό θάνατο, αφού μη μπορώντας να αντιδράσει απανθρακώθηκε πλήρως. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι, όπως αναφέρει το cretapost.gr, ο 32χρονος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα από το ΜΟΔ Λασιθίου σε ισόβια κάθειρξη. Το πρώτο δικαστήριο είχε γίνει το Μάρτιο του 2009 και σήμερα στις δικαστικές αίθουσες αναβιώνει, σε δεύτερο βαθμό, το φρικιαστικό έγκλημα που προκάλεσε το κοινό αίσθημα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης