Επίθεση με σφαίρες από βαρύ πυροβόλο όπλο σημειώθηκε χθες αργά τη νύχτα στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ επί της Χαριλάου Τρικούπη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στον ακάλυπτο χώρο πίσω από το κτίριο βρέθηκαν κάλυκες από σφαίρες μεγάλου διαμετρήματος, ενώ ανιχνεύθηκαν και τρύπες σε τοίχο του κτιρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την αστυνομία, η επίθεση έγινε από τη συμβολή των οδών Μαυρομιχάλη και Βαλτετσίου,  καθώς στο σημείο βρέθηκε ένας κάλυκας από καλάζνικοφ.

Οι σφαίρες βρέθηκαν στον δεύτερο όροφο, στο γραφείο του Χρήστου Πρωτόπαπα, και στον τρίτο όροφο, οπού είναι ο χώρος συσκέψεων.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, οι άντρες της Αντιτρομοκρατικής εξετάζουν το σενάριο η επίθεση να έγινε από διαμέρισμα δευτέρου ορόφου επί της Μαυρομιχάλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το ΠΑΣΟΚ δεν φοβάται και δεν τρομοκρατείται»

Ανακοίνωση για την επίθεση που δέχθηκαν τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ επί της Χαριλάου Τρικούπη εξέδωσε το γραφείο Τύπου του κόμματος.

Παρατίθεται αυτούσια η ανακοίνωση:

Επίθεση με πυροβόλο όπλο δέχθηκαν τις μεταμεσονύχτιες ώρες από την πίσω πλευρά ο δεύτερος και τρίτος όροφος των κεντρικών γραφείων του ΠΑΣΟΚ (Χαρ. Τρικούπη 50). Το σοβαρό αυτό περιστατικό διερευνάται από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές και την αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Το ΠΑΣΟΚ δεν φοβάται και δεν τρομοκρατείται. Απαντά με τη συσπείρωση και την αποφασιστικότητα των δημοκρατικών πολιτών καταδικάζοντας κατηγορηματικά κάθε εγκληματική τρομοκρατική ενέργεια.

Το ίδιο ζητούμε από όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις. Όχι μόνο δεν θα επιτρέψουμε να υπονομευτεί, αλλά θα διαφυλάξουμε με κάθε τρόπο τη δημοκρατική ομαλότητα στον τόπο μας.

Δήλωση Κεδίκογλου για την επίθεση στο ΠΑΣΟΚ

«Καταδικάζουμε απερίφραστα το τρομοκρατικό χτύπημα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις απαιτείται να θωρακίσουμε την Πολιτεία μας απέναντι στην απειλή της τρομοκρατίας» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου για την επίθεση που σημειώθηκε στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης