Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Φιλιατών μετά το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε στις 14.00 σε καφετέρια, με θύμα μια νεαρή κοπέλα, 20 ετών, φοιτήτρια στη Νοσηλευτική Σχολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 27χρονος κτηνοτρόφος (πρώην σύντροφος) την πλησίασε ενώ έπινε καφέ με την παρέα της και της ζήτησε να φύγουν μαζί από το μαγαζί.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κοπέλα αρνήθηκε, αυτός θόλωσε και χωρίς δεύτερη σκέψη τη μαχαίρωσε τρεις φορές, μπροστά στα μάτια των θαμώνων της καφετέριας.

Η άτυχη φοιτήτρια, με καταγωγή από την Παραμυθιά, μεταφέρθηκε με ακατάπαυστη αιμορραγία στο νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία της πνοή. Αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση.

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή και στην περιοχή οι Αρχές είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά στις 18.00 το απόγευμα συνελήφθη ο 27χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας. Το Ι.Χ του εντοπίστηκε κοντά στη διασταύρωση «Νάτση» στον δρόμο προς την Κεραμίτσα.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον νεαρό, δίχως αυτός να προβάλει αντίσταση.

Αυτή την ώρα οδηγείται στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας στη zougla.gr

Ο 27χρονος Δ.Ζ. που δολοφόνησε την 20χρονη Μ.Γ., σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, ήταν γνωστός για τον οξύθυμο χαρακτήρα του. Τραγικό παιχνίδι της μοίρας… η ανάρτηση ενός σχολίου στο Facebook που έκανε η άτυχη κοπέλα 19 ώρες πριν δολοφονηθεί…

Πηγή: firmani.gr/892fm.blogspot.gr
Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος – Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης