Συνεχίζεται το θρίλερ με τη μυστηριώδη εξαφάνιση της μικρής Άννυ Μπορίσοβα από τη Βουλγαρία, η οποία επί μέρες αναζητείται σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η υπόθεση άρχισε να περιπλέκεται από τη στιγμή που η μητέρα έδωσε μόνο το όνομα (σ.σ.: Σύλβια) και όχι το επώνυμο της υποτιθέμενης «φίλης»Όλα ξεκίνησαν στις 21 Απριλίου, οπότε και η 25χρονη μητέρα του κοριτσιού δήλωσε την εξαφάνισή του από την Ομόνοια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια είχε καταθέσει πως τα ίχνη της 4χρονης χάθηκαν όταν χρειάστηκε να φύγει για τη Σόφια της Βουλγαρίας και εμπιστεύθηκε το παιδί σε μία φίλη της.

Η υπόθεση άρχισε να περιπλέκεται από τη στιγμή που η μητέρα έδωσε μόνο το όνομα (σ.σ.: Σύλβια) και όχι το επώνυμο της υποτιθέμενης «φίλης», γεγονός που ήγειρε πολλά ερωτήματα στους αστυνομικούς που ανέλαβαν τη διερεύνηση της υπόθεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 25χρονη μητέραΗ αστυνομική έρευνα οδηγεί προς το παρόν στο συμπέρασμα ότι η «Σύλβια» δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο, ούτε είχε αναλάβει να προσέχει το παιδί. Επίσης, υπάρχουν ενδείξεις ότι πρόκειται για υπόθεση αγοραπωλησίας.

Σήμερα, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων ο βιολογικός πατέρας της 4χρονης, ο οποίος ονομάζεται Σάββας.

Ο ίδιος καταθέτει επί ώρες στην αστυνομία και προς το παρόν, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει υποπέσει σε αντιφάσεις.

Η κατάθεση του πατέρα

Ο Σάββας, αναφέρουν αστυνομικές πηγές, κατέθεσε πως ο ίδιος και η μητέρα του είχαν αναλάβει τη φροντίδα του παιδιού για το διάστημα που θα έλειπε η 25χρονη. Όλοι μαζί βρίσκονταν στο σπίτι της μάνας του Σάββα, από όπου και, βάσει των ισχυρισμών του, η Άννυ εξαφανίστηκε την 21η Απριλίου.

Προηγουμένως, φέρεται να είχε υποστηρίξει πως πήρε το παιδί διότι φοβόταν ότι η 25χρονη πρώην σύντροφός του θα έφευγε για Γερμανία μαζί με την κόρη τους. Όπως είπε, η μητέρα της Άννυ διατηρεί σχέση με έναν ηλικιωμένο στη χώρα αυτή ο οποίος της είχε δώσει το ποσό των 4.000 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 25χρονη έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις πορνείας και ναρκωτικών, ενώ ο πατέρας είναι επίσης χρήστης ουσιών.

Για τον εντοπισμό της 4χρονης έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία Amber Alert.

Δείτε τις δηλώσεις των συνηγόρων των γονέων της Άννυς

Η αφίσα της εξαφάνισης: 

Το zougla.gr εντόπισε το σπίτι στο οποίο διέμενε ο βουλγαρικής καταγωγής φερόμενος ως πατέρας του μικρού κοριτσιού. Το διαμέρισμα βρίσκεται επί της οδού Μιχαήλ Βόδα στον Άγιο Παντελεήμονα και εξετάζεται το σενάριο η ανήλικη να είχε βρεθεί σε αυτό πριν από την εξαφάνισή της.

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης