Μια που το shopping αποτελεί ένα από τα πλέον αναπόσπαστα και ευχάριστα μέρη ενός αεροπορικού ταξιδιού, το «Ελ. Βενιζέλος» προχώρησε στην υλοποίηση του προγράμματος «βρες την καρδιά του ταξιδιού σου!».

Το εν λόγω πρόγραμμα, το οποίο ξεκίνησε το καλοκαίρι και εξακολουθεί να εμπλουτίζεται με νέες ενέργειες, κυρίως στα Hellenic Duty Free Shops, περιλαμβάνει σειρά προνομίων και εκπτώσεων, που μπορεί να απολαύσει κάθε επιβάτης, κάνοντας αγορές στο «Εμπορικό Κέντρο» του αεροδρομίου, το οποίο φιλοξενεί πάνω από 120 καταστήματα, σε 9.000 τ.μ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα «βρες την καρδιά του ταξιδιού σου!» αποσκοπεί στο να καταστεί ακόμα πιο ελκυστική η παραμονή στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, αφού κάθε ταξιδιώτης έχει την ευκαιρία να… κερδίσει από κάτι.

Οι προσφορές του καλοκαιριού περιελάμβαναν τις παρακάτω ενέργειες:

Happy Hour: Όποιος ταξίδευε νωρίς το πρωί (03:00-08:00), είχε την ευκαιρία να αγοράσει αρώματα και καλλυντικά, με 20% έκπτωση από τα Hellenic Duty Free Shops.

Ο Προορισμός του Μήνα: Κάθε μήνα, διαφορετικοί προορισμοί έμπαιναν στην… κληρωτίδα. Για παράδειγμα, τον Ιούλιο ήταν η Κρήτη και η Ρωσία. Ο ταξιδιώτης για την Κρήτη είχε την ευκαιρία να αγοράσει αρώματα και καλλυντικά, με 20% έκπτωση από τα Hellenic Duty Free Shops, ενώ αν ταξίδευε στη Ρωσία, πάλι στα ιδία καταστήματα, απολάμβανε έκπτωσης 20%, με αγορές προϊόντων αξίας 200 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Emirates Holidays/ Διακοπές στον Μαυρίκιο: Με αγορές αξίας 50 ευρώ και άνω στα Hellenic Duty Free Shops, η Emirates Holidays προσέφερε την ευκαιρία για ένα ταξίδι, δυο ατόμων, στο Μαυρίκιο!
Ειδικότερα, η Emirates παρείχε, μετά από κλήρωση, τρία ταξίδια (ένα για κάθε μήνα, από τον Ιούλιο έως και τον Σεπτέμβριο), τα οποία περιελάμβαναν εισιτήρια για δυο άτομα, με επιστροφή στο Μαυρίκιο, σε οικονομική θέση και τέσσερις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Και κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου, και κάτω από την ομπρέλα του προγράμματος «Βρες την καρδιά του ταξιδιού σου!» οι ενέργειες συνεχίζονται:

Ο Προορισμός του Μήνα: Η ενέργεια συνεχίζεται με νέο προορισμό για το Νοέμβριο την Τουρκία. Οι επιβάτες προς τον συγκεκριμένο προορισμό κερδίζουν -10 % σε ρούχα, αξεσουάρ, κοσμήματα και ρολόγια από τα Hellenic Duty Free Shops.

Το Λονδίνο σας καλεί: Με κάθε αγορά από τα Hellenic Duty Free Shops του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, η British Airways προσφέρει 15% έκπτωση σε επιλεγμένες κατηγορίες ναύλου από Αθήνα για Λονδίνο για κρατήσεις μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2014. Εκπτώσεις: Τα καταστήματα του «Εμπορικόυ Κέντρου» του αεροδρόμιου, συμμετεχουν στις περιόδους των εκπτωσεων και παρέχουν ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων,..

120 καταστήματα σας περιμένουν στο «Εμπορικό Κέντρο»

Έχοντας ως φιλοσοφία ότι ένα αεροδρόμιο δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα παραδοσιακό mall, το «Ελ. Βενιζέλος» εμπλουτίζει και αναβαθμίζει τη γκάμα των καταστημάτων που φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του. Έτσι, σχετικά πρόσφατα ξεκίνησε η λειτουργία ή και ανακαίνιση των κάτωθι καταστημάτων στο κτίριο του Κεντρικού Αεροσταθμού:

Kir-Yianni”: Ένας νέος προορισμός για το ελληνικό κρασί. Συνδυάστε τα μοναδικά κρασιά του Κτήματος Kir-Yianni με επιλεγμένα πιάτα που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για εσάς και ταξιδέψτε σε νέους προορισμούς απόλαυσης.

Superdry”: | Ένα ολοκαίνουριο Superdry Store λειτουργεί στην Περιοχή Ελεύθερης Πρόσβασης των Αναχωρήσεων. Σε ένα χώρο 75 τετραγωνικών μέτρων θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από γυναικεία και ανδρική streetwear ένδυση. To brand συνδυάζει ένα μείγμα γιαπωνέζικων graphics και αμερικανικού vintage, διατηρώντας παράλληλα τις αξίες της Βρετανικής ραπτικής. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό: urban αισθητική συνδυασμένη με ένα απίστευτο branding και ιδιαίτερα προσεγμένες λεπτομέρειες. Αυτή η ιδιαιτερότητα έδωσε στο brand ένα μοναδικό στυλ και την παγκόσμια αναγνώρισή του.

Marc by Marc Jacobs”: Τσάντες, αξεσουάρ, κοσμήματα και μία ευρεία γκάμα προϊόντων μόδας συνθέτουν τη συλλογή του νέου καταστήματος στο Επίπεδο των Αναχωρήσεων/Περιοχή Ελεύθερης Πρόσβασης. Συνεχίζοντας την επιτυχημένη παρουσία στην Ελλάδα, με δύο αποκλειστικά καταστήματα στην Αθήνα και πολλούς πιστούς φίλους, η Marc by Marc Jacobs ανοίγει τη νέα της μπουτίκ στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, στο Επίπεδο Αναχωρήσεων/ Περιοχή Ελεύθερης Πρόσβασης και μας φέρνει πιο κοντά στον μαγικό της κόσμο.

Παιχνιδιάρικα αξεσουάρ, χρωματιστές τσάντες, μοναδικά κοσμήματα και μία ευρεία γκάμα από αντικειμένων μόδας συνθέτουν μία ζωηρή συλλογή, χαρακτηριστική του μοναδικού τρόπου που προσεγγίζει ο Marc Jacobs τη μόδα.

Apivita”: Φυσικά προϊόντα υγείας και ομορφιάς στο Επίπεδο Αναχωρήσεων/Περιοχή Σένγκεν Η πρώτη ελληνική εταιρεία φυσικών καλλυντικών προσγειώθηκε στο ΔΑΑ και απογειώνει τις αισθήσεις σας. Εμπνευσμένη από την κοινωνία της μέλισσας, τη βιοποικιλότητα της ελληνικής φύσης και την ολιστική προσέγγιση του Ιπποκράτη, από το 1979 η APIVITA δημιουργεί φυσικά, αποτελεσματικά και ολιστικά προϊόντα για το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα. Στην Περιοχή Αναχωρήσεων εντός Schengen, το κατάστημά της σας προσκαλεί να πάρετε ένα κομμάτι Ελλάδας στις αποσκευές σας.

Art Discovery in museums”: Χρηστικά αντικείμενα και αξεσουάρ εμπνευσμένα από τον ελληνικό πολιτισμό στο Επίπεδο Αναχωρήσεων/Περιοχή Σένγκεν.

Το κατάστημα «Art Discovery in museums» στην Περιοχή Αναχωρήσεων εντός Schengen, σας προσφέρει μια μικρή εμπειρία ελληνικού πολιτισμού, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία αντικειμένων τέχνης και σουβενίρ που διακρίνονται από τη λιτότητα στη φόρμα τους, αλλά και την ένταση που αποπνέουν λιτές γραμμές αλλά και είναι γεμάτα ένταση.

Ένας μοναδικός συνδυασμός αντικειμένων εμπνευσμένων από τα αναρίθμητα εκθέματα των ελληνικών μουσείων στα οποία αποτυπώνεται η μοναδικότητα της χώρας μας.

Desigual”: Γυναικεία ένδυση και αξεσουάρ στο Επίπεδο Αναχωρήσεων/Περιοχή Σένγκεν Διάσημη για τα patchwork και έντονα σχέδια, τα πρωτοποριακά μοτίβα εμπνευσμένα από την τέχνη του γκράφιτι και με εντυπωσιακές χρωματικές πινελιές, η εταιρεία Desigual κατέκτησε τον κόσμο της μόδας, αφότου δημιουργήθηκε πριν από 30 χρόνια.

Το νέο της κατάστημα 67 τ.μ. εγκαινιάστηκε στην Περιοχή Αναχωρήσεων εντός Schengen και προσφέρει μεγάλη ποικιλία γυναικείων ρούχων streetwear, ώστε να ταξιδεύετε παντού και πάντα με στυλ.

Food Court”: Σε έναν πλήρως αναδιαμορφωμένο χώρο στο Επίπεδο των Αναχωρήσεων/Περιοχή Ελεύθερης Πρόσβασης (στη θέση του Food Village) υποδεχτήκαμε πέντε νέες γευστικές γωνιές: Le Grand Comptoir, Panopolis, Negroni, Plate’a και Yum Cha, με μεγάλη ποικιλία μεσογειακών και ασιατικών γεύσεων, καφέ, σνακ κ.α.

Kayak”: Μεγάλη ποικιλία γεύσεων αυθεντικού gourmet παγωτού, πραγματικού frozen yogurt, χυμών και γλυκισμάτων στο Επίπεδο των Αναχωρήσεων/Περιοχή Ελεύθερης Πρόσβασης (στη θέση του Rockjuice).

Η ελληνική εταιρεία Κayak, που δραστηριοποιείται στο χώρο του παγωτού, των γλυκών & του παγωμένου γιαουρτιού επεκτείνει το δίκτυο διάθεσης των προϊόντων της εργαστήρι των γευστικών της απολαύσεων σε ένα νέο χώρο εμπειρίας, στο με το νέο κατάστημα Κayak στο επίπεδο των Αναχωρήσεων, στην Περιοχή Ελεύθερης Πρόσβασης.

Το σύγχρονος σχεδιασμός design του καταστήματος με retro στοιχεία αντανακλά τη minimal αισθητική της εταιρείας Kayak. Η ΚΑΥΑΚ παράγει μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων αυθεντικού gourmet παγωτού, πραγματικού frozen yoghurt και γλυκισμάτων συνδυάζοντας γεύσεις, αγνά υλικά και υφές με αποτέλεσμα η κάθε δοκιμή να αποτελεί γευστική εμπειρία.

Με συστατικά όπως φρέσκο γάλα, πραγματικό γιαούρτι, και φρούτα, απευθύνεται σε εκείνους που τους ενδιαφέρει ένας φυσικός και υγιεινός τρόπος ζωής. Γεύσεις μαγικές, καταξιωμένες με διεθνή βραβεία σας προσκαλούν σε ένα ταξίδι γευστικής απογείωσης.

Kimbo Café”: Στο Επίπεδο των Αναχωρήσεων/Περιοχή Ελεύθερης Πρόσβασης με αυθεντικό ιταλικό καφέ, ποικιλία ροφημάτων και επιλεγμένων προϊόντων από την ελληνική αρτοποιία Κλέα.
Το νέο κατάστημα της Autogrill στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, ονομάζεται KIMBO CAFÉ, και άνοιξε στο στεγαζόμενο στο χώρο των Αναχωρήσεων, στην Περιοχή Ελεύθερης Πρόσβασης. Προσφέρει εξαιρετικό καφέ και, μεγάλη ποικιλία ροφημάτων και φαγητού περιλαμβάνοντας προϊόντα από την Ελληνική αρτοποιία Κλέα.

Το Kimbo café προσφέρει μια μοναδική εμπειρία προσαρμοζόμενη σε κάθε ταξιδιώτη, αφού συνδυάζοντας την κουλτούρα του Ιταλικού καφέ με αλλά και της Ελληνικής αρτοποιίας.
Ο ταξιδιώτης έχει την ευκαιρία όχι μόνο να χαλαρώσει αλλά και να απολαύσει γευτεί το άρωμα ενός γνήσιου Ιταλικού καφέ και τη γεύση ενός πεντανόστιμου gourmet σνακ.

V coffee + bites”: Επιλεγμένος καφές, σάντουιτς, σαλάτες και επιδόρπια προσφέρονται σε έναν πλήρως αναδιαμορφωμένο χώρο στο Επίπεδο των Αναχωρήσεων/Περιοχή Ελεύθερης Πρόσβασης .

“McDonald’s”: Ποτέ πριν η εμπειρία δεν ήταν τόσο απολαυστική! Τα πρόσφατα ανακαινισμένα McDonald’s και McCafe, σας καλωσορίζουν στην Αίθουσα Αναχωρήσεων του αεροδρομίου, στο δεύτερο επίπεδο.

Απολαύστε μία μεγάλη ποικιλία γευστικών επιλογών για το πρωινό, το μεσημεριανό ή το βραδινό σας γεύμα, λαχταριστά σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας, γλυκίσματα και μια σειρά gourmet καφέδων στο McCafe.

Επανασχεδιασμός της κύριας περιοχής εστίασης

Ο ΔΑΑ, στοχεύοντας στη βελτίωση του περιβάλλοντος και της εμφάνισης του εμπορικού κέντρου, επανασχεδίασε πλήρως την κύρια περιοχή εστίασης, στον κεντρικό εμπορικό χώρο, προκειμένου να εναρμονιστεί με κυκλική διάταξη:

– Έτσι, σχεδιάστηκε το νέο food court του αεροδρομίου, συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική με μεγάλη ποικιλία τροφίμων και ποτών που καλύπτουν τις ανάγκες ενός πολυδιάστατου πελατειακού κοινού.
Ο χώρος φιλοξενεί πέντε διαφορετικά κέντρα εστίασης, το café-bar και brasserie Le Grand Comptoir, το Panopolis Bakery Café, το ιταλικό εστιατόριο Negroni’s, το Plate’a, με πιάτα εποχής και μικρές νοστιμιές και το Yam Cha για τους λάτρεις της ασιατικής κουζίνας.

– Επίσης, το κατάστημα Γρηγόρης ανακαινίστηκε πλήρως, συνδυάζοντας στοιχεία του σύγχρονου design, με τη γνωστή μοναδική εξυπηρέτηση πελατών που προσφέρει στους πελάτες του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης